kamagra doktor potencia €139.03

Na křest knihy Haliny Pawlowské dorazila i herečka a výtvarnice Iva Hüttnerová!

Na představení nové knihy Haliny Pawlowské Rande nesměla mezi hosty chybět ani její velká kamarádka herečka a výtvarnice Iva Hüttnerová.

Jak vlastně vzniklo vaše velké přátelství?

-My dvě jsme se začaly kamarádit asi před třiceti lety a to na zájezdě na Tenerife. Prožily jsme tam úžasný týden a od té doby se kamarádíme a máme se rády.

Vy jste stále pracovitou herečkou. Lidé si Vás v poslední době oblíbili hlavně v seriálové Ordinaci. Chystáte nějakou novou roli v seriálech?

-Ordinace byla moje srdeční záležitost. Tu Lepařovou jsem hrála moc ráda. Teď mám před sebou nový seriál na Primě, doufám, že se s tím nic nestane a že od dubna začnu točit v novém seriálu.

Váš čas dělíte i na kariéru velmi úspěšné výtvarnice. Je pravda, že vás k tomu přivedl herecký kolega Jan Kanyza?

-Ano, svým způsobem ano. Mohu říci, že mě velmi ovlivnil. Díky němu jsem vlastně s tím malováním začala. Bylo to na koleji, ještě mi nebylo ani dvacet let, takže maluji již přes pětapadesát let.

Teď aktuálně jste tedy spíše výtvarnice nebo spíše herečka? Jak se nyní sama vidíte?

-Každý týden to mám jinak. Mám obě ty profese stejně ráda a už si ani bez jedný nedokážu život představit. Někdy je víc práce v divadle nebo hodně točím, takže nemám tolik času na malování. Ale mám ráda, když to mám vyvážené oběma směry.

Chystáte nějakou výstavu?

-Ano, připravuji velkou výstavu teď od prosince na Novoměstské radnici v Praze. Mám půlkulaté narozeniny a je to výstava, která mapuje moji kariéru.

 

Kategorie Hvězdné aféry

Mohlo by se Vám líbit